Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of a Love Seen

Anatomy of a Love Seen

01/04/2015 | Flixfilm

Se Anatomy of a Love Seen på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Marina Rice Bader
Skuespillere: Sharon Hinnendael, Jill Evyn, Constance Brenneman, Marina Rice Bader
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Beskrivelse: Under filmoptagelsen af en lesbisk kærlighedsscene falder to skuespillere for hinanden og indleder et forhold, der viser dem kærligheden i alle dens afskygninger.


Se Anatomy of a Love Seen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnatomy of a Love Seen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anatomy of a Love Seen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anatomy of a Love Seen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anatomy of a Love Seen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of a Love Seen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar