Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of a Love Seen

Anatomy of a Love Seen

01/04/2015 | Ingen kommentarer

Se Anatomy of a Love Seen på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Marina Rice Bader
Skuespillere: Sharon Hinnendael, Jill Evyn, Constance Brenneman, Marina Rice Bader
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Resumé: Under filmoptagelsen af en lesbisk kærlighedsscene falder to skuespillere for hinanden og indleder et forhold, der viser dem kærligheden i alle dens afskygninger.


Se Anatomy of a Love Seen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anatomy of a Love Seen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anatomy of a Love Seen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anatomy of a Love Seen herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anatomy of a Love Seen er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of a Love Seen stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar