Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of a Love Seen

Anatomy of a Love Seen

01/04/2015 | Flixfilm

Anatomy of a Love Seen på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Marina Rice Bader
Skuespillere: Sharon Hinnendael, Jill Evyn, Constance Brenneman
Spilletid: 80 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Under filmoptagelsen af en lesbisk kærlighedsscene falder to skuespillere for hinanden og indleder et forhold, der viser dem kærligheden i alle dens afskygninger.

Anatomy of a Love Seen havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anatomy of a Love Seen på YouTube.Se Anatomy of a Love Seen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anatomy of a Love Seen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of a Love Seen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anatomy of a Love Seen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anatomy of a Love Seen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar