Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of a Scandal

Anatomy of a Scandal

15/04/2022 | Flixfilm

Anatomy of a Scandal på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sienna Miller, Rupert Friend, Michelle Dockery
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Sophies privilegerede liv som hustru til den magtfulde politiker James går i opløsning, da en skandaløs hemmelighed dukker op – og James står overfor chokerende anklager.

Anatomy of a Scandal (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anatomy of a Scandal på YouTube.Se Anatomy of a Scandal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Anatomy of a Scandal (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of a Scandal (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anatomy of a Scandal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anatomy of a Scandal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Anatomy of a Scandal

  1. Susanne - kl. 16:38, 15-04-2022:

    Endelig er serie man gider se,

  2. Stig - kl. 07:36, 18-04-2022:

    Super spændende serie.

    Kommer der snart en sæson 2?

Skriv kommentar