Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of Evil

Anatomy of Evil

06/05/2021 | Flixfilm

Se Anatomy of Evil på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: Gerrit Jöns-Anders, Amrei Topçu
Skuespillere: Steven Charles, Hannelore Ehrenreich, Nafees Hamid, Benjamin Hilbig
Spilletid: 52 min
Land: Germany
Sprog: French, English, German
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter at anklageren har givet ham et tilbud, der kan gøre ham fri, rekrutterer en svækket lejemorder en vanæret soldat til at eliminere en ledende efterretningsofficer.

Anatomy of Evil havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anatomy of Evil på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anatomy of Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anatomy of Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anatomy of Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar