Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anatomy of Evil

Anatomy of Evil

06/05/2021 | Flixfilm

Anatomy of Evil på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 52 min
Land: Germany
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter at anklageren har givet ham et tilbud, der kan gøre ham fri, rekrutterer en svækket lejemorder en vanæret soldat til at eliminere en ledende efterretningsofficer.Se Anatomy of Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anatomy of Evil havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anatomy of Evil på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anatomy of Evil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy of Evil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anatomy of Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anatomy of Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar