Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anatomy

01/10/2021 | Flixfilm

Anatomy på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Stefan Ruzowitzky
Skuespillere: Franka Potente, Benno Fürmann, Anna Loos
Spilletid: 103 min
Land: Germany
Sprog: German, Latin
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En ung medicinstuderende afslører et rædselsvækkende hemmeligt selskab af kirurger, der vil gøre alt for at få fingre i interessante eksemplarer.

Anatomy havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anatomy på YouTube.Se Anatomy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anatomy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anatomy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anatomy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anatomy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar