Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anchor Baby

Anchor Baby

20/05/2020 | Flixfilm

Anchor Baby på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Lonzo Nzekwe
Skuespillere: Omoni Oboli, Sam Sarpong, Terri Oliver
Spilletid: 95 min
Land: Canada, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et nigeriansk par, der bor i USA, kommer i alvorlige vanskeligheder, da de trodser deres udvisningsordre i håbet om, at deres ufødte barn kan få amerikansk indfødsret.Se Anchor Baby på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anchor Baby havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anchor Baby på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anchor Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anchor Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anchor Baby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anchor Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar