Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anchor Baby

Anchor Baby

20/05/2020 | Flixfilm

Se Anchor Baby på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Lonzo Nzekwe
Skuespillere: Omoni Oboli, Sam Sarpong, Terri Oliver, Santiago Lopera
Spilletid: 95 min
Land: Canada, Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Et nigeriansk par, der bor i USA, kommer i alvorlige vanskeligheder, da de trodser deres udvisningsordre i håbet om, at deres ufødte barn kan få amerikansk indfødsret.


Se Anchor Baby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anchor Baby havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anchor Baby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Anchor Baby:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anchor Baby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anchor Baby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar