Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anchorman 2: The Legend Continues

Anchorman 2: The Legend Continues

11/07/2018 | Ingen kommentarer

Se Anchorman 2: The Legend Continues på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: 70'erne er forbi, og det anakronistiske nyhedshold fra Channel 4 forsøger at holde fanen højt, da de starter New Yorks første 24-timers nyhedskanal.


Se Anchorman 2: The Legend Continues på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anchorman 2: The Legend Continues herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anchorman 2: The Legend Continues stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar