Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anchorman 2: The Legend Continues

Anchorman 2: The Legend Continues

11/07/2018 | Flixfilm

Se Anchorman 2: The Legend Continues på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Adam McKay
Skuespillere: Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd, David Koechner
Spilletid: 119 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: 70'erne er forbi, og det anakronistiske nyhedshold fra Channel 4 forsøger at holde fanen højt, da de starter New Yorks første 24-timers nyhedskanal.

Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anchorman 2: The Legend Continues på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anchorman 2: The Legend Continues (Anchorman: Fortsat flimmer på skærmen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anchorman 2: The Legend Continues stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar