Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

01/06/2022 | Flixfilm

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy
Instruktion: Adam McKay
Skuespillere: Will Ferrell, Christina Applegate, Steve Carell
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English, French, Spanish
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En berømt nyhedsvært i 70'ernes San Diego har svært ved at håndtere en feministisk journalist, som dukker op og ryster stationen med nye ideer.



Se Anchorman: The Legend of Ron Burgundy på Netflix



Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anchorman: The Legend of Ron Burgundy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anchorman: The Legend of Ron Burgundy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anchorman: The Legend of Ron Burgundy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anchorman: The Legend of Ron Burgundy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar