Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » And Breathe Normally

And Breathe Normally

04/01/2019 | Ingen kommentarer

Se And Breathe Normally på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Isold Uggadottir
Skuespillere: Kristín Þóra Haraldsdóttir, Babetida Sadjo, Patrik Nökkvi Pétursson, Bragi Arnason
Spilletid: 95 min
Land: Iceland, Sweden, Belgium
Sprog: Icelandic, English
IMDB-bedømmelse: 7.0

Resumé: En islandsk alenemor, der kæmper med økonomien, og en afrikansk asylansøger, der står til udvisning, får viklet deres liv sammen på uventede måder.


Se And Breathe Normally på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til And Breathe Normally herunder:Fra premieredatoen (4. januar, 2019) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at And Breathe Normally stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.    Skriv kommentar


Telmore