Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » And Breathe Normally

And Breathe Normally

04/01/2019 | Flixfilm

Se And Breathe Normally på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Drama
Instruktør: Isold Uggadottir
Skuespillere: Kristín Þóra Haraldsdóttir, Babetida Sadjo, Patrik Nökkvi Pétursson, Þorsteinn Bachmann
Spilletid: 95 min
Land: Iceland, Sweden, Belgium
Sprog: Icelandic, English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: En islandsk alenemor, der kæmper med økonomien, og en afrikansk asylansøger, der står til udvisning, får viklet deres liv sammen på uventede måder.

And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se And Breathe Normally på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at And Breathe Normally stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame And Breathe Normally, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til And Breathe Normally (Og træk vejret normalt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar