Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Andaleeb El Dokki

Andaleeb El Dokki

15/05/2020 | Flixfilm

Andaleeb El Dokki på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Wael Ihsan
Skuespillere: Ahmed Abdelrahman, Amr Abdulgalil, Hamad Almutaani
Spilletid: N/A
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 4.9

Handling: En ung sanger drømmer om berømmelse. Han finder sin ukendte millionærtvillingebror og falder for hans sekretær, mens skumle planer om tyveri af formuen ulmer.

Andaleeb El Dokki havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Andaleeb El Dokki på YouTube.Se Andaleeb El Dokki på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Andaleeb El Dokki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Andaleeb El Dokki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Andaleeb El Dokki, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Andaleeb El Dokki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar