Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Andaleeb El Dokki

Andaleeb El Dokki

15/05/2020 | Flixfilm

Se Andaleeb El Dokki på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En ung sanger drømmer om berømmelse. Han finder sin ukendte millionærtvillingebror og falder for hans sekretær, mens skumle planer om tyveri af formuen ulmer.


Se Andaleeb El Dokki på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Andaleeb El Dokki havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Andaleeb El Dokki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Andaleeb El Dokki:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Andaleeb El Dokki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Andaleeb El Dokki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar