Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anders, jag och hans 23 andra kvinnor

Anders, jag och hans 23 andra kvinnor

20/07/2022 | Flixfilm

Anders, jag och hans 23 andra kvinnor på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at være blevet kærester med en tidligere tennisspiller, bliver en kvinde chokeret over at opdage, at hendes charmerende elsker dater 23 andre kvinder.

Anders, jag och hans 23 andra kvinnor havde premiere på Netflix Danmark den 20. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anders, jag och hans 23 andra kvinnor på YouTube.Se Anders, jag och hans 23 andra kvinnor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anders, jag och hans 23 andra kvinnor ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anders, jag och hans 23 andra kvinnor stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anders, jag och hans 23 andra kvinnor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anders, jag och hans 23 andra kvinnor er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar