Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anders Matthesen – Anders

Anders Matthesen – Anders

15/09/2014 | Flixfilm

Se Anders Matthesen – Anders på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anders Matthesen
Spilletid: 112 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: I sit one-man-show deler Anders Matthesen ud af sine tanker om den mere og mere komplekse identitet som professionel stand up-komiker.


Se Anders Matthesen – Anders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnders Matthesen – Anders havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anders Matthesen – Anders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anders Matthesen – Anders herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anders Matthesen – Anders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anders Matthesen – Anders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar