Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anders Matthesen – Anders

Anders Matthesen – Anders

15/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Anders Matthesen – Anders på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Anders Matthesen
Spilletid: 112 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: I sit one-man-show deler Anders Matthesen ud af sine tanker om den mere og mere komplekse identitet som professionel stand up-komiker.


Se Anders Matthesen – Anders på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anders Matthesen – Anders havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anders Matthesen – Anders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anders Matthesen – Anders herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anders Matthesen – Anders er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anders Matthesen – Anders stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar