Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anders Matthesen – Anders

Anders Matthesen – Anders

15/09/2014 | Flixfilm

Anders Matthesen – Anders på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Anders Matthesen
Spilletid: 112 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 7.3

Handling: I sit one-man-show deler Anders Matthesen ud af sine tanker om den mere og mere komplekse identitet som professionel stand up-komiker.Se Anders Matthesen – Anders på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anders Matthesen – Anders havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anders Matthesen – Anders på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anders Matthesen – Anders ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anders Matthesen – Anders stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anders Matthesen – Anders, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anders Matthesen – Anders er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar