Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anders Matthesen hitter ude i verden

Anders Matthesen hitter ude i verden

25/05/2022 | Flixfilm

toscana hitter udlandet

For præcis en uge siden havde Netflix premiere på deres første danske spillefilm.

Det var det romantiske drama ‘Toscana’, som har Anders Matthesen (‘Ternet Ninja’) i hovedrollen som en prisbelønnet kok, der rejser til Toscana, Italien for at sælge sin fars forretning.

Filmen, som er instrueret af Mehdi Avaz, der tidligere har stået bag ‘Mens vi lever’ og ‘Kollision’, har dog ikke fået fremragende anmeldelser i den danske presse, som har kaldt den klichéfyldt og ufrivilligt komisk.

Her hos Flixfilm kunne vi heller ikke kvittere med mere end 3 stjerner til ‘Toscana’, der foruden Anders Matthesen også har Ghita Nørby, Cristiana Dell’Anna, Thue Ersted Rasmussen, Lærke Winther og sangeren Christopher på rollelisten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til trods for de lunkne anmeldelser har ‘Toscana’ dog indfundet sig på førstepladsen over de mest streamede film på Netflix Danmark og her har den ligget solidt siden premieren den 18. maj.

Det er dog ikke kun i Danmark at filmen hitter. Den har nemlig indtaget Netflix’ top 10 i intet mindre end 70 lande!

LÆS OGSÅ:   Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

‘Toscana’ topper i Danmark med en førsteplads, men den på nuværende tidspunkt ligger nummer 2 i blandt andet Grækenland, Italien, Polen, Israel og Rumænien.

Hele 33 lande har den i top 5 og det inkluderer eksotiske lande som Bahamas, Taiwan, Libanon og Canada.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har endvidere bekræftet, at ‘Toscana’ den seneste uge har været den mest streamede ikke-engelsksproget film på tjenesten. Næsten 15 millioner timer har Netflix-medlemmerne tilbragt i selskab med det danske komediedrama.

Der er der dermed ingen grund til at Anders Matthesen og instruktør Mehdi Avaz hænger sig i de lunkne danske anmeldelser, da filmen tilsyneladende er blevet en stor streamingsucces i udlandet.

Se ‘Toscana‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar