Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Andreas Bo – Plagiat

Andreas Bo – Plagiat

15/09/2014 | Ingen kommentarer

Se Andreas Bo – Plagiat på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ole Dupont, Nicolai Villum Jensen, Andreas Bo Pedersen, Allan Reimer
Spilletid: 8 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Manden med gummiansigtet, Andreas Bo, præsenterer en seværdig kombination af klassiske og nye parodier i sit første one-man show.


Se Andreas Bo – Plagiat på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Andreas Bo – Plagiat havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Andreas Bo – Plagiat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Andreas Bo – Plagiat herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Andreas Bo – Plagiat er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Andreas Bo – Plagiat stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar