Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Andreas Bo – Plagiat

Andreas Bo – Plagiat

15/09/2014 | Flixfilm

Se Andreas Bo – Plagiat på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Ole Dupont, Nicolai Villum Jensen, Andreas Bo Pedersen, Allan Reimer
Spilletid: 8 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Manden med gummiansigtet, Andreas Bo, præsenterer en seværdig kombination af klassiske og nye parodier i sit første one-man show.

Andreas Bo – Plagiat havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Andreas Bo – Plagiat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Andreas Bo – Plagiat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Andreas Bo – Plagiat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Andreas Bo – Plagiat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Andreas Bo – Plagiat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar