Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Andreas Bo – Plagiat

Andreas Bo – Plagiat

15/09/2014 | Flixfilm

Andreas Bo – Plagiat på Netflix

Produktionsår: 2012–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ole Dupont, Nicolai Villum Jensen, Andreas Bo Pedersen
Spilletid: 8 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Manden med gummiansigtet, Andreas Bo, præsenterer en seværdig kombination af klassiske og nye parodier i sit første one-man show.Se Andreas Bo – Plagiat på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Andreas Bo – Plagiat havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Andreas Bo – Plagiat på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Andreas Bo – Plagiat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Andreas Bo – Plagiat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Andreas Bo – Plagiat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Andreas Bo – Plagiat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar