Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Anelka: Misunderstood

Anelka: Misunderstood

05/08/2020 | Flixfilm

Anelka: Misunderstood på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktion: Franck Nataf
Skuespillere: Roman Abramovich, Fabrice Abriel, Samir Amireche
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Uudgrundelig eller uforlignelig – eller begge dele? Denne dybdegående dokumentar går tæt på den franske fodboldspiller Nicolas Anelkas kontroversielle karriere.Se Anelka: Misunderstood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anelka: Misunderstood havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anelka: Misunderstood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anelka: Misunderstood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anelka: Misunderstood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anelka: Misunderstood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anelka: Misunderstood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar