Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anelka: Misunderstood

Anelka: Misunderstood

05/08/2020 | Flixfilm

Se Anelka: Misunderstood på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Franck Nataf
Skuespillere: Roman Abramovich, Fabrice Abriel, Samir Amireche, Barbara Anelka
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Uudgrundelig eller uforlignelig – eller begge dele? Denne dybdegående dokumentar går tæt på den franske fodboldspiller Nicolas Anelkas kontroversielle karriere.

Anelka: Misunderstood havde premiere på Netflix Danmark den 5. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anelka: Misunderstood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anelka: Misunderstood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anelka: Misunderstood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anelka: Misunderstood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anelka: Misunderstood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar