Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anerkendt instruktør har Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes med i Netflix-film

Anerkendt instruktør har Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes med i Netflix-film

09/01/2022 | Flixfilm

grand budapest hotel netflix

Foto: The Grand Budapest Hotel, Wes Anderson

Den anerkendte amerikanske instruktør og excentriker Wes Anderson, som har slået sit navn fast i Hollywood med værker som ‘Moonrise Kingdom’, ‘The Grand Budapest Hotel’ og senest ‘The French Dispatch’ har valgt at lave sin næste film i samarbejde med streamingtjenesten Netflix.

Det skriver flere amerikanske medier.

Wes Anderson kaster sig i samarbejdet over en filmatisering af ‘The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More’, der er skrevet af Roald Dahl.

Netflix købte sidste år alle rettigheder til historierne fra det ikoniske Roald Dahl Story Company, som også står bag historier som ‘Gremlins’, ‘Charlie and the Chocolate Factory’, ‘Matilda’, ‘The BFG’ og ‘James and the Giant Peach’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover er det blevet afsløret, at Wes Anderson selv har skrevet til filmatiseringen, som allerede har fået navne som Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes og Dev Patel på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Netflix har dog ikke selv ville knytte nogle kommentarer til rollebesætningen, som nok bliver offentliggjort i sin fulde form senere.

Optagelserne til ‘The Wonderful Story of Henry Sugar and Six More’ skulle dog så småt allerede være blevet påbegyndt i England.

Wes Anderson er de senere år været blandt de hotteste navne i Hollywood med mere end 15 Oscar-nomineringer og det er dermed en stor sejr for Netflix at have fået instruktøren med på en aftale med streamingtjenesten.
Skriv kommentar