Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Anerkendt instruktør skal instruere den nye Netflix-film ‘Dancing Queens’

Anerkendt instruktør skal instruere den nye Netflix-film ‘Dancing Queens’

08/09/2020 | Flixfilm

Den anerkendte skuespillerinde og instruktør Helena Bergström skal instruere den nye Netflix-film ‘Dancing Queens’ – et drama om at turde omfavne det uforudsigelige og være åben overfor kærlighed og venskab, uanset hvordan det opstår.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I filmen medvirker Molly Nutley, Marie Göranzon, Claes Malmberg, Christopher Wollter, Rakel Wärmländer, Ann Westin, Max Ulveson, Mattias Nordkvist, Razmus Nyström, André Christenson, Emil Almén, Fredrik Robertsson, Robert Fux, Louie Indriana, Dominika Peczynski og Fredrik Quinones, der gør sin skuespillerdebut, og som ligeledes er filmens koreograf.

Historiens omdrejningspunkt er Dylan Pettersson (Molly Nutley) – en 23-årig pige fra en lille ø i Bohuslän-øhavet med store danseambitioner. Da hun bliver overtalt til at gøre rent på drag-klubben Queens, der kæmper for at overleve, opdager klubbens stjernedanser og koreograf (Fredrik Quinones) ved et tilfælde Dylans talent. Hun er desperat for at være med i showet, men hun er en pige, og det er et dragshow. Men hvor der er vilje, er der vej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør Helena Bergström udtaler: “Den positive energi fra Netflix har været overvældende. At få sådan en opbakning og tiltro til din film – og at vide, at ‘Dancing Queens’ kommer til at nå et globalt publikum – er en drøm. Jeg glæder mig så meget til denne nye og spændende rejse, der er tætpakket med ekstravagance, menneskelighed og kærlighed.”

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'Julestorm' med Ghita Nørby

Lina Brounéus, Director Co-production & Acquisition hos Netflix: “Vi er så glade for at arbejde sammen med Helena og Colin om at bringe deres film, Dancing Queens, ud til vores Netflix-medlemmer. Det er en smuk historie, der bryder med den klassiske opfattelse af kærlighed og venskab. Musik og dans vil selvfølgelig spille en stor rolle, alt sammen i en smuk svensk baggrund – hvilket gør det til en vidunderlig kombination, som vi tror på, at mange af vores medlemmer vil kunne lide.”

‘Dancing Queens’ bliver instrueret af Helena Bergström, der sammen med Denize Karabuda også er manuskriptforfatter. Joana Sorobetea fra Sweetwater Productions er filmens producer med Colin Nutley og Mikael Bergkvist som executive producere. DOP er Peter Mokrosinski. Kostumerne er skabt af den svenske modedesigner Camilla Thulin, og norske Gaute Storaas komponerer musikken.

‘Dancing Queens’ har premiere globalt på Netflix i 2021.Skriv kommentar