Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angel Beats

Angel Beats

01/02/2019 | Flixfilm

Angel Beats på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Animation, Action, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Harumi Sakurai, Kana Hanazawa
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: På en high school, der er en mellemstation på vej til efterlivet, bliver en teenager fanget i en kamp for rettigheder for dem, der opholder sig i skærsilden.

Angel Beats (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angel Beats på YouTube.Se Angel Beats på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Angel Beats (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel Beats (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angel Beats, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angel Beats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar