Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angel Beats

Angel Beats

01/02/2019 | Flixfilm

Se Angel Beats på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Action, Comedy, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hiroshi Kamiya, Harumi Sakurai, Kana Hanazawa, Ryohei Kimura
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: På en high school, der er en mellemstation på vej til efterlivet, bliver en teenager fanget i en kamp for rettigheder for dem, der opholder sig i skærsilden.


Se Angel Beats på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngel Beats (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angel Beats (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angel Beats herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angel Beats er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel Beats (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar