Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angel Eyes

Angel Eyes

01/06/2021 | Flixfilm

Se Angel Eyes på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Luis Mandoki
Skuespillere: Jennifer Lopez, Jim Caviezel, Jeremy Sisto
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Da et voldsomt angreb efterlader hende sårbar, modtager en politimand i Chicago hjælp fra en hjemsøgt enspænder, der kæmper med sine egne traumer.

Angel Eyes havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angel Eyes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angel Eyes ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel Eyes stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angel Eyes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angel Eyes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar