Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angel Has Fallen

Angel Has Fallen

01/05/2021 | Flixfilm

Angel Has Fallen på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Thriller
Instruktion: Ric Roman Waugh
Skuespillere: Gerard Butler, Frederick Schmidt, Danny Huston
Spilletid: 121 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Efterretningsagenten Mike Banning fanges i krydsild efter at være blevet falsk anklaget for et angreb på præsidenten og presset til at løbe for sit liv.

Angel Has Fallen havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angel Has Fallen på YouTube.Se Angel Has Fallen på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angel Has Fallen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel Has Fallen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angel Has Fallen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angel Has Fallen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar