Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angel of Christmas

Angel of Christmas

18/11/2016 | Flixfilm

Se Angel of Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Ron Oliver
Skuespillere: Jennifer Finnigan, Jonathan Scarfe, Holly Robinson Peete, Christie Laing
Spilletid: 84 min
Land: Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en nyhedsmedarbejder efterforsker en families arvestykke, opdager hun genstandens magiske fortid og møder et særligt menneske – måske ikke helt tilfældigt.

Angel of Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angel of Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angel of Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel of Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angel of Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angel of Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar