Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Angel

01/02/2015 | Flixfilm

Se Angel på Netflix

Indspilningsår: 1999–2004
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: David Boreanaz, Charisma Carpenter, Alexis Denisof
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Romola Garai spiller Angel Deverell, en købmandsdatter som skriver romantiske romaner og falder for en sand gentleman.

Angel havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angel på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar