Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angela’s Christmas Wish

Angela’s Christmas Wish

01/12/2020 | Flixfilm

Angela’s Christmas Wish på Netflix

Produktionsår: 1995
Genre: Drama
Instruktion: Rebecca Miller
Skuespillere: Miranda Rhyne, Charlotte Eve Blythe, Anna Thomson
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Angelas far arbejder langt væk i Australien. Hun har et inderligt ønske om at genforene sin familie i julen og udtænker en snedig plan.

Angela’s Christmas Wish havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angela’s Christmas Wish på YouTube.Se Angela’s Christmas Wish på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angela’s Christmas Wish ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angela’s Christmas Wish stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angela’s Christmas Wish, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angela’s Christmas Wish er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar