Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angela’s Christmas

Angela’s Christmas

30/11/2018 | Flixfilm

Se Angela’s Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Juan Pablo Daranas Molina
Skuespillere: Idalmis Garcia
Spilletid: 18 min
Land: USA
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En tur i kirke juleaften sammen med familien giver den unge Angela en usædvanlig idé. En hjertevarm fortælling baseret på Frank McCourts erindringsroman.


Se Angela’s Christmas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngela’s Christmas (Angelas Jul) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angela’s Christmas (Angelas Jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angela’s Christmas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angela’s Christmas (Angelas Jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angela’s Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Angela’s Christmas

  1. Peter Hofmann - kl. 12:26, 02-12-2018:

    Sød lille julefilm om julens budskab, næstekærlighed.

    Skriv kommentar