Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angela’s Christmas

Angela’s Christmas

30/11/2018 | Flixfilm

Se Angela’s Christmas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Juan Carlos Alcantar Jr, Saul Preciado-Garcia
Skuespillere: Saul Preciado-Garcia, Alberto Aguilar, Enrique Alejandro Hernandez Sanchez, Javier Arturo Orduño Gonzalez
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En tur i kirke juleaften sammen med familien giver den unge Angela en usædvanlig idé. En hjertevarm fortælling baseret på Frank McCourts erindringsroman.

Angela’s Christmas (Angelas Jul) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angela’s Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angela’s Christmas (Angelas Jul) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angela’s Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angela’s Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angela’s Christmas (Angelas Jul) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Angela’s Christmas

  1. Peter Hofmann - kl. 12:26, 02-12-2018:

    Sød lille julefilm om julens budskab, næstekærlighed.

    Skriv kommentar