Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angeli del Mare

Angeli del Mare

12/05/2021 | Flixfilm

Angeli del Mare på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Følg med i de daglige gøremål for de personer, der arbejder i forreste række med at redde og give humanitær støtte til migranter, som flygter til Italiens kyster.Se Angeli del Mare på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Angeli del Mare havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angeli del Mare på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Angeli del Mare ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angeli del Mare stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angeli del Mare, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angeli del Mare er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar