Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angeli Senza Paradiso

Angeli Senza Paradiso

29/04/2021 | Flixfilm

Se Angeli Senza Paradiso på Netflix

Indspilningsår: 1970
Genre: Drama, Music, Romance
Instruktør: Ettore Maria Fizzarotti
Skuespillere: Romina Power, Al Bano, Agostina Belli, Paul Muller
Spilletid: 91 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.2

Handling: Musiktimer fører til en kærlighedsaffære, da unge Franz Schubert underviser en grevinde i Budapest, men så udfordrer hendes forlovede komponisten til en duel.

Angeli Senza Paradiso havde premiere på Netflix Danmark den 29. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angeli Senza Paradiso på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angeli Senza Paradiso ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angeli Senza Paradiso stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angeli Senza Paradiso, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angeli Senza Paradiso er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar