Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Angelina Jolie instruerer ny Netflix-film

Angelina Jolie instruerer ny Netflix-film

24/07/2015 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at den verdenskendte skuespiller og instruktør Angelina Jolie vil instruerer den nye Netflix-film First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, om den unge aktivist Loung Ung, der overlevede under magten af De Røde Khmerer i Cambodja. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Loung Ung var fem år gammel, da De Røde Khmerer overtog magten over Cambodja i 1975 og begyndte en fire lange år med terror og folkemord, hvor næsten to millioner cambodjanere døde. Tvunget fra hendes families hjem i Phnom Penh, blev Ung uddannet som børnesoldat i en lejr for forældreløse børn, mens hendes seks søskende blev sendt til arbejdslejre. Ung overlevede og skrev First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers, som første gang blev udgivet i 2000. Jolie Pitt læst bogen og kontaktede Ung over et årti siden, og de blev nære venner.

LÆS OGSÅ   Tim Burton teaser 'Wednesday' - Ny 'Addams Family'-serie

Angelina Jolie vil instruere og producere filmen og har i samarbejde Loung Ung skrevet manuskriptet, der endvidere er baseret på virkelige hændelser. Rithy Panh, som blev Oscar-nomineret for filmen The Missing Picture vil også være producer på First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers.

Produktionen af filmen begynder senere i år og forventes at få premiere på Netflix i slutningen af 2016 samt i udvalgte biografer og filmfestivaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Angelina Jolie har mest gjort sig bemærket som skuespiller i film som Tomb Raider, Changeling og Maleficent, men hun har de senere år bevæget sig om bag kameraet og stod sidste år bag dramafilmen Unbroken, som blev nomineret til tre Oscars.
Skriv kommentar