Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angels & Demons

Angels & Demons

11/02/2023 | Flixfilm

Angels & Demons på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Action, Mystery, Thriller
Instruktion: Ron Howard
Skuespillere: Tom Hanks, Ewan McGregor, Ayelet Zurer
Spilletid: 138 min
Land: United States, Italy
Sprog: English, Italian, Latin, French, Swiss German, German, Chinese, Spanish, Polish
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Embedsmænd i den katolske kirke tilkalder en symboltyder til at hjælpe med at forpurre et angreb på Vatikanet fra et hemmeligt selskab, som søger hævn.Se Angels & Demons på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Angels & Demons havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angels & Demons på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Angels & Demons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angels & Demons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angels & Demons, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angels & Demons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar