Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angels in the Snow

Angels in the Snow

01/12/2016 | Flixfilm

Se Angels in the Snow på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Family
Instruktør: George Erschbamer
Skuespillere: Kristy Swanson, Chris Potter, Colin Lawrence, Catherine Lough Haggquist
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Beskrivelse: Et mundhuggende par tager deres børn med på juleferie og får en lektion i kærlighed og respekt, da de giver husly til en strandet familie.


Se Angels in the Snow på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngels in the Snow havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angels in the Snow ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angels in the Snow herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angels in the Snow er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angels in the Snow stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar