Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angels One Five

Angels One Five

04/11/2021 | Flixfilm

Se Angels One Five på Netflix

Produktionsår: 1952
Genre: Drama, War
Instruktion: George More O'Ferrall
Skuespillere: Jack Hawkins, Michael Denison, Andrew Osborn
Spilletid: 98 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En eskadrille af jagerpiloter mødes på en Royal Air Force-base for at kæmpe mod fjendtlige fly under Slaget om England i 2. verdenskrig.

Angels One Five havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angels One Five på YouTube.Se Angels One Five på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angels One Five ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angels One Five stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angels One Five, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angels One Five er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar