Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angriberne fra Atlantis

Angriberne fra Atlantis

16/09/2021 | Flixfilm

Angriberne fra Atlantis på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En gruppe videnskabsfolk på en forskerstation på havet leder forgæves efter en sunken russisk ubåd. I stedet afslører en tidevandsbølge den sunkne by Atlantis.

Angriberne fra Atlantis havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angriberne fra Atlantis på YouTube.Se Angriberne fra Atlantis på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angriberne fra Atlantis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angriberne fra Atlantis stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angriberne fra Atlantis, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angriberne fra Atlantis er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar