Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Birds: Summer Madness

Angry Birds: Summer Madness

25/08/2022 | Flixfilm

Angry Birds: Summer Madness på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Short, Action
Instruktion: N/A
Skuespillere: Ty Olsson, Gigi Saul Guerrero, Deven Christian Mack
Spilletid: N/A
Land: United States, United Kingdom, Finland, Canada
Sprog: English, Hindi
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Teenagefuglene Red, Chuck, Bomb og Stella hænger ud på Camp Splinterwood med deres fjerklædte venner til en festlig og højtflyvende sommer!Se Angry Birds: Summer Madness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Angry Birds: Summer Madness (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angry Birds: Summer Madness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Angry Birds: Summer Madness (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Birds: Summer Madness (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angry Birds: Summer Madness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angry Birds: Summer Madness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar