Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Birds Toons

Angry Birds Toons

01/01/2016 | Flixfilm

Se Angry Birds Toons på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Antti Pääkkönen, Antti Pääkkönen, Heljä Heikkinen
Spilletid: 3 min
Land: Finland
Sprog: None
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Tag med Red, Chuck, Bomb, Matilda og resten af flokken, når de kæmper mod den uheldige grisehær i denne animerede komedie baseret på det kendte spil.


Se Angry Birds Toons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngry Birds Toons havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angry Birds Toons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angry Birds Toons herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angry Birds Toons er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Birds Toons stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar