Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Birds Toons

Angry Birds Toons

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Angry Birds Toons på Netflix

Indspilningsår: 2013–
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Antti Pääkkönen, Antti Pääkkönen, Heljä Heikkinen
Spilletid: 3 min
Land: Finland
Sprog: None
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Tag med Red, Chuck, Bomb, Matilda og resten af flokken, når de kæmper mod den uheldige grisehær i denne animerede komedie baseret på det kendte spil.


Se Angry Birds Toons på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Angry Birds Toons havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angry Birds Toons ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angry Birds Toons herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angry Birds Toons er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Birds Toons stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar