Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Birds

Angry Birds

12/09/2018 | Flixfilm

Se Angry Birds på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Skuespillere: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph
Spilletid: 97 min
Land: Finland, USA, UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Fuglene Red og Chuck og deres fjerede venner tager på masser af eventyr, mens de bevogter æggene i rederne, som de irriterende grise hele tiden forsøger at stjæle.

Angry Birds (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Angry Birds på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Angry Birds (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Birds (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angry Birds, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angry Birds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar