Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Birds

Angry Birds

12/09/2018 | Ingen kommentarer

Se Angry Birds på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Animation, Action, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Clay Kaytis, Fergal Reilly
Skuespillere: Jason Sudeikis, Josh Gad, Danny McBride, Maya Rudolph
Spilletid: 97 min
Land: Finland, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Fuglene Red og Chuck og deres fjerede venner tager på masser af eventyr, mens de bevogter æggene i rederne, som de irriterende grise hele tiden forsøger at stjæle.


Se Angry Birds på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Angry Birds (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angry Birds (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angry Birds herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angry Birds er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Birds (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar