Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Indian Goddesses

Angry Indian Goddesses

14/03/2017 | Flixfilm

Se Angry Indian Goddesses på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Pan Nalin
Skuespillere: Sarah-Jane Dias, Rajshri Deshpande, Sandhya Mridul, Amrit Maghera
Spilletid: 115 min
Land: India, Germany
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: En fotograf inviterer en tæt sammentømret gruppe af kvindelige venner til sit hjem i Goa for at annoncere sin forlovelse, hvilket vækker et mylder af følelser i dem alle.


Se Angry Indian Goddesses på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngry Indian Goddesses havde premiere på Netflix Danmark den 14. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angry Indian Goddesses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angry Indian Goddesses herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angry Indian Goddesses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Indian Goddesses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar