Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Mom

Angry Mom

29/09/2019 | Flixfilm

Angry Mom på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Hee-seon, Kim Yoo-jeong, Hyun-Woo Ji
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En sej mor går undercover som en high school-studerende for at finde den bølle, der traumatiserede hendes teenagedatter, og tage hævn.Se Angry Mom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Angry Mom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Angry Mom på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Angry Mom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Mom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Angry Mom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Angry Mom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar