Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angry Mom

Angry Mom

29/09/2019 | Flixfilm

Se Angry Mom på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hee-seon Kim, Yoo-Jeong Kim, Hyun-Woo Ji, Ji Soo
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En sej mor går undercover som en high school-studerende for at finde den bølle, der traumatiserede hendes teenagedatter, og tage hævn.


Se Angry Mom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngry Mom (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angry Mom (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angry Mom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angry Mom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angry Mom (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar