Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Angus, Thongs and Perfect Snogging

Angus, Thongs and Perfect Snogging

26/11/2014 | Flixfilm

Se Angus, Thongs and Perfect Snogging på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Gurinder Chadha
Skuespillere: Georgia Groome, Aaron Taylor-Johnson, Karen Taylor, Alan Davies
Spilletid: 100 min
Land: USA, Germany, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Georgia har to mål: At score en lækker kæreste og holde den bedste 15-års fødselsdag nogensinde. Første mål kommer inden for rækkevidde, da en ny dreng flytter til byen.


Se Angus, Thongs and Perfect Snogging på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAngus, Thongs and Perfect Snogging havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Angus, Thongs and Perfect Snogging ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Angus, Thongs and Perfect Snogging herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Angus, Thongs and Perfect Snogging er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Angus, Thongs and Perfect Snogging stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar