Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anima

27/06/2019 | Flixfilm

Se Anima på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Music
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Thom Yorke, Dajana Roncione, Frida Dam Seidel, Joseba Yerro Izaguirre
Spilletid: 15 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Thom Yorke fra Radiohead medvirker i en surrealistisk musikkortfilm instrueret af Paul Thomas Anderson. Bør spilles højt!

Anima havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anima på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anima ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anima stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anima, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anima er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar