Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Animal Crackers

Animal Crackers

24/07/2020 | Flixfilm

Se Animal Crackers på Netflix

Produktionsår: 1930
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Victor Heerman
Skuespillere: Groucho Marx, Harpo Marx, Chico Marx
Spilletid: 97 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Magiske dyrekiks forvandler Owen til det dyr, kiksen ligner. Men for at redde familiens cirkus, må han sørge for, at hans onde onkel ikke får fat i dem.

Animal Crackers (Det magiske cirkus) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Animal Crackers på YouTube.Se Animal Crackers på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Animal Crackers (Det magiske cirkus) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animal Crackers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Animal Crackers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Animal Crackers (Det magiske cirkus) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar