Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Animal Kingdom

Animal Kingdom

15/12/2013 | Flixfilm

Se Animal Kingdom på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Crime, Drama
Instruktør: David Michôd
Skuespillere: James Frecheville, Bryce Lindemann, Paul Smits, Jacki Weaver
Spilletid: 113 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En teenager finder sig selv tiltrukket af en diabolisk, kriminel familien, indtil en detektiv prøver at ændre drengens syn.


Se Animal Kingdom på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnimal Kingdom havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Animal Kingdom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Animal Kingdom herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Animal Kingdom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animal Kingdom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar