Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Animal

18/03/2022 | Flixfilm

Animal på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pedro Pascal, Bryan Cranston, Rebel Wilson
Spilletid: 1 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne serie tager et dybdegående kig på verdens mest fantastiske dyr med hidtil usete øjeblikke fra det hjertevarme til det vanvittige.

Animal (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Animal på YouTube.Se Animal på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Animal (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animal (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Animal, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Animal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar