Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Animas

25/01/2019 | Flixfilm

Se Animas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Laura Alvea, Jose F. Ortuño
Skuespillere: Ángela Molina, Luis Bermejo, Chacha Huang, Clare Durant
Spilletid: 83 min
Land: Spain, Belgium
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: En teenagers sære syner bliver hyppigere og mere skræmmende, da hendes ven gennem lang tid får en kæreste, og hans voldelige far bliver dræbt på mystisk vis.


Se Animas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnimas havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Animas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Animas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Animas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar