Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Animas

25/01/2019 | Flixfilm

Se Animas på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Laura Alvea, José Ortuño
Skuespillere: Ángela Molina, Luis Bermejo, Chacha Huang
Spilletid: 83 min
Land: Spain, Belgium
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.8

Handling: En teenagers sære syner bliver hyppigere og mere skræmmende, da hendes ven gennem lang tid får en kæreste, og hans voldelige far bliver dræbt på mystisk vis.

Animas havde premiere på Netflix Danmark den 25. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Animas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Animas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Animas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Animas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Animas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar