Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Animationsfilmen Turbo kommer på Netflix

Animationsfilmen Turbo kommer på Netflix

11/08/2014 | Flixfilm

turbo film dreamwork netlix danmarkAnimationsfilmen Turbo fra DreamWorks Animation får premiere på Netflix Danmark d. 17. august. Det melder Netflix’s kommunikationsbureau.

I filmen drømmer sneglen Turbo om at blive verdens hurtigste racerkører, men det er ikke noget de andre langsommelige snegle synes godt om. Turbo kommer dog ud for en ulykke, der gør ham rasende hurtig og Turbo er derfor nu fastbesluttet på at vinde det vinde det ultimative motorløb Indy 500.

Turbo vil være tilgængelig med både de originale amerikanske stemmer og danske. De originale stemmer leveres bl.a. af Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson og Snoop Dogg, mens de danske stemmer indtales af bl.a. Amin Jensen, Shaka Loveless og Christian Fuhlendorff.

Tegnefilmsserien Turbo FAST, som er en original serie fra Netflix, er baseret på animationsfilmen Turbo. Her kommer Turbo og resten af snegle-slænget ud på flere hæsblæsende eventyr. Find serien på Netflix her: Link.

LÆS OGSÅ   'The Midnight Club' - Ny horror-serie fra skaberen af 'Midnight Mass' og 'The Haunting... '

Artiklen fortsætter under annoncen

Turbo er en underholdende animationsfilm for hele familien, der er lavet af DreamWorks Animations, som tidligere har stået bag biografsuccesser som Kung Fu Panda, Madagascar, Shrek og Sådan Træner Du Din Drage.

Turbo kan ses på Netflix Danmark fra 17. august.
Skriv kommentar