Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Anime-serien Knights of Sidonia på Netflix Danmark

Anime-serien Knights of Sidonia på Netflix Danmark

13/12/2013 | Flixfilm

knights of sidonia netflix danmarkNetflix har i dag annonceret, at de vil gøre hele den første sæson på 12 episoder af den længe ventede anime-serie Knights of Sidonia tilgængelig på Netflix i løbet af sommeren 2014. Serien kan streames umiddelbart efter den er blevet vist på japansk tv.

Knights of Sidonia er baseret på Tsutomu Niheis populære mangaserie, udgivet i Japan af Kodansha og på engelsk af Vertical. Serien følger menneskers kamp mod fjendtlige livsformer kaldet gauna ved hjælp af mecha-våben, der kaldes garder (beskyttende robotter). Historien fokuserer på rumskibet Sidonia og den unge garde-pilot Nagate Tanikaze, mens han bruger sine forrygende kampevner til at beskytte, hvad der er tilbage af den menneskelige civilisation.

“Netflix har en stor base af anime-fans, og vi er meget glade for, at vi for første gang eksklusivt kan give dem, hvad de har længtes efter. Især når det drejer sig om en serie, der er så veludtænkt, humoristisk og smukt animeret som Knights of Sidonia,” udtaler Erik Barmack, der er vicedirektør for indieprogrammer hos Netflix.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i juni 2024

Knights of Sidonia er produceret af det Tokyo-baserede Polygon Pictures, der har vundet flere Emmy-priser for Hasbros tv-serie “Transformers Prime”, og som også var animatorerne bag “Tron: Uprising” og adskillige episoder af “Star Wars: The Clone Wars”. Serien er instrueret af Kobun Shizuno, der også arbejdede på den animerede serie “GI Joe”, og medinstrueret af Hiroyuki Seshita, der er velkendt af alle med kendskab til spilserien “Final Fantasy”.

Anime-serien Knights of Sidonia vil være tilgængelig på Netflix på japansk med mulighed for undertekster eller dubbing.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar