Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Animeret ‘Fast and Furious’-serie drøner ind på Netflix

Animeret ‘Fast and Furious’-serie drøner ind på Netflix

29/04/2018 | Flixfilm

Den populære franchise ‘Fast and Furious’, som på nuværende tidspunkt har kastet intet mindre end 8 film af sig, mens både en niende og tiende film er på vej, bliver til en animeret serie på streamingtjenesten Netflix.

Det meddeler Netflix og DreamWorks Animation, som står for seriens animation, i en fælles pressemeddelelse.

Animationsserien vil blive produceret af selvsamme personer som på de regulære film; Vin Diesel, Neal Moritz og Chris Morgan.

I den kommende serie følger man den unge teenager Tom Toretto, der følger i sin fætter Doms fodspor, da ham og hans venner bliver rekrutteret af regeringen til at infiltrere en kriminel bande, der forsøger at overtage verdensherredømmet mens de går under at være en del af en lovlig racer-liga.

LÆS OGSÅ   'Tiger King' vender tilbage

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er ikke overraskende, at der nu kommer en animeret serie baseret på ‘Fast and Furious’-filmene, da filmserien er blandt den mest indtjenende nogensinde. Kun ‘Ringenes Herre’, ‘Harry Potter’, ‘James Bond’, ‘Marvel’ og ‘Star Wars’ har formået at indkassere flere penge.

Den niende ‘Fast and Furious’ får premiere i biograferne i 2020, mens sidste og tiende film lander i 2021.

Der er ingen oplysninger om hvornår den animerede ‘Fast and Furious’-serie får premiere på Netflix Danmark.1 kommentar til Animeret ‘Fast and Furious’-serie drøner ind på Netflix

  1. Harbl - kl. 20:12, 01-05-2018:

    LOL

    Skriv kommentar