Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3

Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3

01/12/2020 | Flixfilm

Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Comedy, Family, Romance
Instruktion: Charlotte Sachs Bostrup
Skuespillere: Sofie Lassen-Kahlke, Robert Hansen, Mira Wanting
Spilletid: 84 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Efter hun slår op med Viktor for at være for barnlig, ser Anja ham forandre sig, og hun beslutter sig for at vinde ham tilbage – men måske er det for sent.

Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 på YouTube.Se Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar