Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3

Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter hun slår op med Viktor for at være for barnlig, ser Anja ham forandre sig, og hun beslutter sig for at vinde ham tilbage – men måske er det for sent.


Se Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja efter Viktor – Kærlighed ved første hik 3 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar