Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja og Viktor – Brændende kærlighed

Anja og Viktor – Brændende kærlighed

01/11/2016 | Flixfilm

Se Anja og Viktor – Brændende kærlighed på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Hansen, Sofie Lassen-Kahlke
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.9

Handling: Viktor står over for en udfordring, da han opgiver sit job som brandmand, efter Anja bliver gravid og bliver forfremmet på samme tid.

Anja og Viktor – Brændende kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Anja og Viktor – Brændende kærlighed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anja og Viktor – Brændende kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja og Viktor – Brændende kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anja og Viktor – Brændende kærlighed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anja og Viktor – Brændende kærlighed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar