Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja og Viktor – Brændende kærlighed

Anja og Viktor – Brændende kærlighed

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Anja og Viktor – Brændende kærlighed på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Robert Hansen, Sofie Lassen-Kahlke
Spilletid: N/A
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 3.9

Resumé: Viktor står over for en udfordring, da han opgiver sit job som brandmand, efter Anja bliver gravid og bliver forfremmet på samme tid.


Se Anja og Viktor – Brændende kærlighed på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anja og Viktor – Brændende kærlighed havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anja og Viktor – Brændende kærlighed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anja og Viktor – Brændende kærlighed herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anja og Viktor – Brændende kærlighed er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja og Viktor – Brændende kærlighed stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar