Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja & Viktor – I medgang og modgang

Anja & Viktor – I medgang og modgang

01/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Anja & Viktor – I medgang og modgang på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Short
Instruktør: Jesper Klevenås
Skuespillere: Tuva Novotny, Anita Ekstrand, Sverrir Gudnason, Elisabeth Helander
Spilletid: 28 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Da han er desperat efter penge, forsøger Viktor at overtale Anja til at deltage i et realityprogram, men hun nægter at have noget med det at gøre.


Se Anja & Viktor – I medgang og modgang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anja & Viktor – I medgang og modgang havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anja & Viktor – I medgang og modgang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anja & Viktor – I medgang og modgang herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anja & Viktor – I medgang og modgang er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja & Viktor – I medgang og modgang stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar