Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anja & Viktor – I medgang og modgang

Anja & Viktor – I medgang og modgang

01/11/2016 | Flixfilm

Se Anja & Viktor – I medgang og modgang på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Short
Instruktør: Jesper Klevenås
Skuespillere: Tuva Novotny, Anita Ekstrand, Sverrir Gudnason, Elisabeth Helander
Spilletid: 28 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da han er desperat efter penge, forsøger Viktor at overtale Anja til at deltage i et realityprogram, men hun nægter at have noget med det at gøre.


Se Anja & Viktor – I medgang og modgang på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAnja & Viktor – I medgang og modgang havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anja & Viktor – I medgang og modgang ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anja & Viktor – I medgang og modgang herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anja & Viktor – I medgang og modgang er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja & Viktor – I medgang og modgang stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar