Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Anja

18/09/2022 | Flixfilm

Anja på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Pablo Benedetti, Paolo Martini
Skuespillere: Roberto Caccavo, Larthia Galli Nannini, Désirée Giorgetti
Spilletid: 96 min
Land: Italy
Sprog: Italian, Russian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En apatisk mand møder en kvinde gennem en kæresteoplevelse i virtuel reality og bliver hvirvlet ind i en skummel underverden.Se Anja på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Anja havde premiere på Netflix Danmark den 18. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anja på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Anja ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anja stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anja, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anja er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar