Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anjelah Johnson: Not Fancy

Anjelah Johnson: Not Fancy

02/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Anjelah Johnson: Not Fancy på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Jay Karas
Skuespillere: Anjelah Johnson-Reyes
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Skuespilleren og komikeren Anjelah Johnson giver eksempler på sine vanvittigt morsomme parodier på europæiske sigøjnere, mexicanske mødre og mange flere.


Se Anjelah Johnson: Not Fancy på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Anjelah Johnson: Not Fancy havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Anjelah Johnson: Not Fancy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Anjelah Johnson: Not Fancy herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Anjelah Johnson: Not Fancy er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anjelah Johnson: Not Fancy stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar