Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Anjelah Johnson: Not Fancy

Anjelah Johnson: Not Fancy

02/10/2015 | Flixfilm

Se Anjelah Johnson: Not Fancy på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: Jay Karas
Skuespillere: Anjelah Johnson-Reyes
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Skuespilleren og komikeren Anjelah Johnson giver eksempler på sine vanvittigt morsomme parodier på europæiske sigøjnere, mexicanske mødre og mange flere.

Anjelah Johnson: Not Fancy havde premiere på Netflix Danmark den 2. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Anjelah Johnson: Not Fancy på YouTube.Se Anjelah Johnson: Not Fancy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Anjelah Johnson: Not Fancy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Anjelah Johnson: Not Fancy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Anjelah Johnson: Not Fancy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Anjelah Johnson: Not Fancy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar