Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ankahi Kahaniya

Ankahi Kahaniya

16/09/2021 | Flixfilm

Se Ankahi Kahaniya på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Abhishek Chaubey, Saket Chaudhary, Ashwiny Iyer Tiwari
Skuespillere: Abhishek Banerjee, T.J. Bhanu, Nikhil Dwivedi
Spilletid: 110 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Mens bylivet drøner forbi, opdager ensomme sjæle overraskende måder at knytte bånd og få venner på i tre fortællinger om kærlighed, tab og længsel.

Ankahi Kahaniya havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ankahi Kahaniya på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ankahi Kahaniya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ankahi Kahaniya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ankahi Kahaniya, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ankahi Kahaniya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar